Δωμάτια Επικοινωνία Φωτογραφίες
Το Ξενοδοχείο Αμαρυλίς βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού της Καρπάθου, τα Πηγάδια. Δεδομένης της θέσης μας, οι φιλοξενούμενοι μας έχουν εύκολη πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα αναμνηστικών ειδών, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ.
Οι φιλοξενουμενοί μας μπορούν επίσης να επισκεφτούν εύκολα και γρήγορα, όλα τα αξιοθέατα του νησιού καθώς ταξί και λεωφορεία βρίσκονται μόνο μερικά βήματα μακριά απο το ξενοδοχείο μας.
Είμαστε ανοικτά όλο το χρόνο και οι τιμές μας είναι σε πολύ λογικά πλαίσια. Με 10 έτη εμπειρίας, τέλειες εγκαταστάσεις και φιλόξενο προσωπικό, στο Αμαρυλίς ξέρουμε πως να κρατήσουμε τους φιλοξενουμενούς μας χαλαρούς και ευτυχισμένους.


Το ξενοδοχείο μας παρέχει ανοιχτή υποδοχή 8 ωρών και εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση 24 ωρών. Επίσης σας παρέχεται υπηρεσία γρήγορης αναχώρησης (express check out service).

Επίσης για την άμεση εξυπηρέτησή σας το ξενοδοχείο μας διαθέτει και ενοικιάση αυτοκινήτου απευθείας αν το θελήσετε με την κράτηση σας. www.rentacarinkarpathos.com

   Τα υπέροχα διακοσμημένα στούντιος και  διαμερίσματα μας εγγυούνται τη ξεκούραση σας  μετά από μια μέρα γεμάτη από εμπειρίες.
 Από τα μπαλκόνια μας θα έχετε την ευκαιρία να  απολαύσετε τα πανέμορφα μέρη της νοτίου  Καρπάθου.
   Το φιλικό / οικογενειακό μας περιβάλλον καθώς  και η τέλεια εξυπηρέτηση, κάνουν τις διακοπές σας  στο νησί μας αξέχαστες. Ξεφυλλίστε τις σελίδες μας  και δείτε όλα όσα μπορούμε να σας  προσφέρουμε.  Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε πρώτη επιλογή
 στο επομενό σας ταξίδι στην Κάρπαθο.
Karpathos Net