Το Ξενοδοχείο μας Επικοινωνία Φωτογραφίες
   Το Ξενοδοχείο Αμαρυλίς (Γ κατηγορίας), προσφέρει 10 επιπλωμένα στούντιος και 6 επιπλωμένα διαμερίσματα το κάθε ένα με δικό του λουτρό, τουαλέτα και μπαλκόνι. 9 από τα στούντιος και διαμερίσματα μας έχουν θέα την θάλασσα και τα νότια χωριά του νησιού. Τα στούντιος και διαμερίσματα μας περιλαμβάνουν, κλιματισμό, τηλεόραση και κουζινάκι με ψυγείο. Το σαλόνι μας με τους άνετους καναπέδες και την χαλαρή του διακόσμηση, σας δείνει την δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να προγραμματίσετε την επόμενη σας μέρα.

Το ξενοδοχείο μας είναι εγγεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ). Για οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσία ή εξοπλισμό που τυχόν σας χρειαστούν, το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει πριν ή και μετά την αφιξή σας. Επίσης προσφέρουμε μεταφορά από το κεντρικό λιμάνι του νησιού.
    Από το λιμάνι της Καρπάθου, επισκέπτες μπορούν  έυκολα να μας βρουν μιας και το ξενοδοχείο μας  βρίσκεται δίπλα από τον κεντρικό σταθμό ταξί  του  νησιού. Βρείτε μας εύκολα χρεισιμοποιόντας τον  χάρτη της πρωτεύουσας. Κατεβάστε τον χαρτη εδώ.  Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους πελάτες μας ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ.

    Από τον κεντρικό αερολιμένα του νησιού ταξί που  σταθμέυουν εκεί θα σας φέρουν στο ξενοδοχείο μας  μέσα σε λίγα λεπτά. Για δικιά σας ευκολία, μπορούμε  αν το θελήσετε να κλείσουμε ταξί το οποίο θα περιμένει στο αεροδρόμιο κατά την αφιξή σας
Karpathos Net